Duktig matte!

Nu har inklickningen av Studsa börjat. Efter gårdagens depp inlägg satte jag mig ned och tänkte igenom hundarnas träning. Steg 1 med Studsa är inklickningen, nu har vi suttit i 10 min. Planen är 3×10 min om dagen så får vi se hur långt vi kommer på det.

Idag på jobbet var det någon som sa att under november månad hade vi enbart 39 stycken soltimmar… Inte undra på att man är trött och grinig. Idag vaknade man upp till lite vitt på marken, men det försvann ganska snabbt och nu är det som vanligt grått och idag har vädretsmakter slagit till på stort och gett oss dimma *yay*. Nej lite snö och minusgrader är vad jag önskar mig i julklapp – fast den klappen får gärna komma redan i helgen…

Nu är det dags för nästa hunds 10 min pass. Det får bli Smillan som just nu har som uppgift att städa här hemma! Ibland är det ofantligt bekvämt med en golden som bär allt man ber henne! Smutstvätten ska sorteras tänkte jag, ljus 40 grader, mörk 40 och ljus 60. Tre högar – tre olika slags tvätt. Det ska bli intressant och se hur hon löser fraktandet av lakan ;)

Täppas får ingen träning idag, annat än en aktiv minipromenad enbart med matte! Han ska få gå runt träd och runda stolpar, träna ”ut” och ”in”, här och fot. Så det kanske räknas som en träning ändå!