Doris BIRvalp i Högbo

Igår spenderade jag dagen i Högbo för utställning. Den enda anmälda hunden från mig var Doris, sedan hjälpte jag Anna (kennel Sine Cera) att visa en av deras tikar då Anna hade med sig två tikar i samma klass och det är svårt att klona sig ;)

Doris hade nr 55 i ena ringen och Nala som jag skulle visa nr 55 i ringen bredvid. Nu har ju Doris sin underbara matte Linda med sig så jag behöver inte tänka på att ställa henne, men är ju roligt om man kan få se dem i ringen. Den stressen behövde vi aldrig oroa oss för… I Doris ring tog det ca 2-3h längre än i ringen för de vuxna. Hej och hå. Men det var ju roligt för nu fick jag ju chansen att se Doris i ringen. Hon är en såå himla härlig fröken, trygg, glad och bara självklart i sitt väsen.

Fröken var ensam mellanvalp och fick ett HP av domaren och blev därför BIRvalp. I finalen var Doris trött men travade så fint så! Nästa vecka ska hon springa ett varv i Gimo också.

dorisendoran 10629775_10152460013808143_7125816951143530726_n