Det knallar

Livet knatar på i vanlig takt, kanske lite långsammare än vanligt eftersom att jag har ”semester” och Täppas skuttar runt på sin tass i sin egen lilla takt.

Jag blir så imponerad av Studsa, nu har det gått dagar då hon inte fått göra annat än kissa och bajsa med korta korta rundor för att jag inte vill att Täppas ska gå så mycket på tassen (och för att det regnat konstant så det blir risk för fukt i såret) och för att jag inte litar på honom för att lämna honom ensam med bandaget… en tratt stoppar inte den herrn nämligen ;)  Studsa har bara legat, vart lugn och sansad både inne och ute. Att hon är lugn inne vet jag ju att hon är även dagar i sträck men då brukar energin krypa ut ute… men där har hon också vart precis som vanligt. Min lilla jänta kan när hon vill ;)

Men dagarna har som sagt rullat på och Täppas har inte längre märkbart ont – därför får han nu hänga med på lite längre promenader och jag vågar även lämna honom obevakad längre stunder. Idag har därför Studsa och jag vart ut i skogen för ett pass lydnad och spårupptag.

Gick sååå himla bra idag, kanske passar det fröken att inte ha något att göra under några dagar för att sen få en genomtänkt planerad träning… Ska analysera lite mer i huvudet vad som var bra och vad som behöver tränas mer på – så återkommer jag :)