Det går så fort

Veckorna bara rusar förbi utan att jag hinner med känner jag. Den där rapporten från Hässleholm kommer nu, dock i en förkortad version.

Jag, Lina och Marika tuffade ner i fredags natt – vi var framme på vandrarhemmet vid 1 tiden och väckte väl alla stackare som försökt få lite sömn… Lördag var det då dags, slit och släpa på alla grejor. Fixa hundarna och sedan vänta på sin tur. Studsa skötte sig riktigt bra i ringen och vi placerades som 1:a i juniorklassen med HP. Nöjda med dagen fotograferade vi massor och när Lina sen var kvar letade vi efter ett matställe och efter pizzan var intagen vart det sängläge från kl. 17 till morgonen därpå…

Söndag och vaaarmt som tusan. Studsa skötte sig inte alls lika bra utan var rent av en pina – sprang inte, ville inte stå ville helt enkelt bara vara manisk och allmänt galen. Jag skötte kanske inte mig heller insåg jag ganska snabbt, vi får skylla på både värme och trötthet. Vi placerades som 2:a i juniorklassen med CK. I bästa tik skötte hon sig något bättre men fortfarnade inte så bra som hon gjorde på lördagen, vi slog några tikar i BT iaf med vår 5e plats.

Sedan vart det en lång väntan på att allt skulle bli färdigt innan vi vid 17 snåret kunde rulla hemåt igen. Jag ramlade väl in någongång vid 1 rycket här hemma. Sakerna står fortfarande kvar i bilen för jag har inte hunnit. Veckan har vart minst sagt upptagen.

Igår var vi lediga, då skruvade jag hyllor hela dagen. Idag jobbar jag till 18 så projekt kom iordning i lägenheten får fortsätta imorgon. Jag ska försöka få upp lite bilder från hässleholm också.