Dessa tovor

Nu är tovåldern ett faktum, igår spenderade jag och Studsa 5h i soffan med karda, borste, kam och antistatspray… Ändå hann vi inte med hela kroppen vi nöjde oss med ben och mage, nacken är tackolov inte så benägen att tova. Jag misstänker att skurken i dramat är den äckliga blötsnö som kom, regnet, vattenpölarna och delvis overallen.

Målet är att få donnan badad ikväll, nos och tassar vart rakade tidigare i veckan, klippning av övriga kropp får vänta. Täppas bad vill jag också hinna med, klippning på torsdag. Vi vill ju vara fina för premiärturen i luften ;)

Flyget är nu bokat, efter mycket om och men med SAS. Det ska tydligen vara lite bökigt att flyga även inrikes med hund… i alla fall om man heter Malin och inte tänker längre än vad näsan räcker. Jag är mycket spänd och nervös, min egen flygrädsla kan jag hantera – skönt att flyga själv för då har man ingen brevid sig som är sådär käck och munter… Men nu ska jag oroa mig för hundarna under hela resan också *huvva*. Frågan är om vi överhuvudtaget kommer vara anträffbara när vi landar i Umeå 1h senare?

Längtar så efter att träffa bebisarna, pratade med barbro häromdagen och de är nu uppe och kutar som galningar, äter mat med god aptit och är alldeles bedårande såklart! Myyyyys!

Sitter på jobbet just nu, pappa har hundarna och har fått strikta order om att undvika all slask och väta så jag slipper borsta om… Tror dock inte att det går att undvika, så det blir en lång kväll ikväll.