Dagen

Kom precis hem från syster, jag har badat och fönat Zigge – kanske inte en favoritsyssla hos någon av oss, men det faller enorma mängder päls och hellre få det koncentrerat vid ett tillfälle än att det ramlar pö om pö o lägenheten.

Igår var jag iväg och köpte en hundbur. Äntligen har jag hittat en som passar i det smala smala utrymme som blir i min bil när jag har sätena som man ska! Såå skönt att kunna få en yta där det inte är hundar, pudlarna provåkte igår och hade inga protester. Ska se om jag kan hitta någon dyna och lite filtar så det blir mysigt att ligga också.

Snart ska vi iväg till Lina för viltspår, Studsas första någonsin och Täppas första sedan flera år. Kul att äntligen komma igång!

I övrigt ser lägenheten ut som ett bombnedslag, jag fick för mig att jag skulle börja packa… ingen bra idé när man är som jag och påbörjar projekt utan att slutföra dem… Har i alla fall sorterat ut och slängt en hel del papper, ska ta tag i kökslådorna och ytan ovanför garderoberna innan kvällen hade jag tänkt.

Så det är väl bara att återgå till arbetet…