Då går vi snart in i sista veckan

Ångest, det är alltid jobbigt när valparna ska börja flytta men denna gång blir det värre än värst. Lilla Triss (som han ska kallas i sitt nya hem) betyder så mycket då han vart ensam, är studsas sista valp och så fullständigt underbar att det är svårt att vara opåverkad ;)

Han kommer få det underbart i sitt nya hem, med hundkompis och massa aktivitet i livet. Men det smärtar att jag inte har plats för hur många hundar som helst.

Nu är jag ledig heltid med grabben, tidigare har jag jobbat halvtid, så nu ska vi upptäcka världen och bara mysa hela dagarna. Eller ja, Triss härjar ju mest men lite mys får vi till då och då!

Både igår och idag har vi åkt bil till mina föräldrar. Igår för att bara hälsa på (han fick sig ett bad när vi var där då de har bättre tryck i sin kran) och idag för att jag skulle göra bokslut i företaget. Han är ju bara så enkel och underbar, travar in med svansen i topp och går obekymrat från rum till rum och undersöker. Samma sak ute, om än i lite högre hastighet ;). Bil var lite ynkligt första 3 km (då det är som kurvigast och mest oplogat) men sen har han inte brytt sig, är bra då han har så långt att åka hem sen!

Lite filmer från utevistelserna.