Blänkare

Äntligen så är det vår! Jag är så glad och vaknar utvilad och på G varje morgon, tagit långpromenader varje dag och hundarna är nöjda. Imorgon är det agilityträning och viltspår på schemat. Så roligt att vara i farten igen :)

I övrigt så slänger jag in en blänkare om att jag söker efter en aktiv delägare/fodervärd/”halv”fodervärd till en mellis tik med leverans kring årsskiftet 09/10. Jag hoppas att det ska bli en super duper hund att jobba med, men som även kan ta något varv i ringarna. Pappa Täppas är en kruthund som vill jobba och arbetar bra med huvudet, är envis och ihärdig, har en bra av och på-knapp och mycket spring i benen. Svch, godkänd i appellklass spår, 2st 1a pris lydkl. 1 (177 + 186p), MH-beskriven med 1a på skotten, pinne i agilityklass 1, HD A/A, prcd-A och ögonlyst u.a. Tiken är utbildad räddningshund, uppe i agilityklass 2, utställd med cert, MH-beskriven, HD-A,prcd-A och lydnadstränar. En aktiv tjej som även hon jobbar självständigt och med mycket motor och vilja.

Hade jag inte haft fullt hus så hade jag inte tvekat – det kommer med all sannolikhet bli roliga, snabba, aktiva och harmoniska pudlar för träning och tävling i vad man nu vill hitta på!

Intresserad? Vill du veta mer?
Skicka ett mail, info@se-upp.se