Bambi på hal is?

Eller Studsa på nyoljat golv…

Studsa och jag åkte hem till mor och far imorse innan jag skulle fara till jobbet, då var hon nybadad, fönad och tottad – redo för en ny vecka med bus på landet! Glad i hågen springer hon som vanligt in på högsta fart, vaaaar är husse, var är Smilla och vaaar är Täppas. Som sagt i högsta fart…

Nu var det bara den lilla detaljen att halva huset har nyslipade golv, som pappa sedan vaxat och sedemera oljat. Och studs gleeeed in och gled omkring lääänge innan hon fattade att hon helt plötsligt måste gå ordentligt. Det såg så roligt ut. Och genast upptäckte jag att det jag missat i ”renoveringen” Studsa var att raka tassarna… Varken Smill eller Täppas var bambis på golvet, trots glädjen över att se mig och Studsa. Vet inte om det beror på om de har ”rakade” tassar eller om det beror på vem tassarna satt på :p

Jaja hon får väl lära sig att hålla koll på benena hennes *tss*