Att finna inspiration

I valpköpare. Vänner. Tävlingsekipage. Tävling.

I sina hundar. 

Nu ska jag våga göra det som jag egentligen redan vet att jag kan, men den mentala spärren måste bort. Velar lite i hur jag ska dokumentera träningen. På ett sätt vill jag skriva, dels för att behöva tänka vad som egentligen gjordes och vad som gick bra och inte så bra men också för att kunna gå tillbaka och utvärdera, vrida och vända på saker. Den funktionen får jag ju även om jag för en träningsbok rent fysiskt. Problemet med en sådan är att den inte ska tappas bort… bloggen finns ju ute i stora vida världen hela tiden. Vilket också är ett av problemen – att det blir för offentligt. Kanske får bli lösenordsskyddade inlägg eller en fysisk bok. Vi får se. Men nu ska det tusan sättas igång på riktigt, igen!

Studsa o Älta