Årets första månad

Har vart som i dvala pga sjukdom hos mig, man blir verkligen helt sänkt av att åka på influensan. Masat mig upp, vart på jobbet, låtit hundarna komma ut på promenader och lite skogsaktivitet/träning men sen sovit mestadels av den tid på dygnet som ska vara “vakentid”. Vet inte om det planerar att vända heller men lite piggare är man allt av att det börjar bli ljust om mornarna, tänk att så lite kan göra så mycket.

Hundarna har verkligen vart tappra, nu har det visserligen inte gått någon nöd på dem men även om promenaderna blivit i långsammare tempo för mig så har de fått härja på som vanligt. Träningen har blivit av sådan karaktär att jag inte behövt röra mig massor – en hel del uppletande, mycket stadgeträning inomhus, klossträning och balansbollsträning. Älta är i något skede av “löp”-hormon så hon är segare än vanligt, det är ju inte helt fel när man själv går på halvfart. Segheten visar sig dock endast inomhus, men lite extra mysigt med en fröken som gärna gosar förstås :)

Är lite mer aktiv på instagram än vad jag är här på bloggen, så klicka er gärna in där så får ni se glimtar av vardagen i vart fall :)

https://www.instagram.com/kennelseupp/