Alla hjärtans dag

Nu är det nästan för lugnt i lådan :P  Nejdå, det är ju super att bebisarna mår bra, manta mår bra och övriga flocken finner sig i att de små knoddarna finns. I och för sig har det inte varit några problem – men knoddarna har vart rätt högljudda. Manta är verkligen en sådan där tik som är så lätt att ha som valpmamma, det är inga problem med något alls! Hon har inte haft eftervärkar, inte blödigt något, inte dålig i magen, putsar nästan ihjäl sina barn, torkar och tvättar – det är sjuktligt rent i lådan. Hon äter och dricker och bara är – världens bästa Manta :)

Valparna har gått upp lagom mycket varje dag nu, skönt efter dippen som blir första dygnet. (”svart” är numera omdöpt till blå – missade att ändra bara).

I övrigt så har de vuxna hundarna (Förutom Manta då) vart ute på en långpromenad idag. Täppas hittade en fiskgömma med äckligt stora fiskar, som visserligen var frysta men ändå väldigt äckliga. En av dem lyckades han förstås snappa upp med sin söta lilla mun – sedan lekte vi lite katt och råtta innan han insåg att det kanske var bäst att komma in till mig med fisken. Han har sina stunder den gossen, springer ca 1m ifrån mig och det riktigt lyser ”du kan inte ta mig” i ögonen hans ;)

Studsa fick cirkeljobb runt lite träd, 2 stycken dirigeringsövningar i snön och var på ett härligt ”jag vill jobba” humör idag. Jag hoppas att jag ska kunna komma ut imorgon för ett pass lydnad. Det har nämligen kommit ca 20-30 cm snö här på 3h, fun är kanske inte ordet jag skulle använda… men det blir i alla fall vitt och fint ;)