Abstinens

Jag har träningsabstinens – Smilla lider av värmen, Täppas verkar också enormt slö av värmen, Studs verkar inte lida av värmen men rör sig ju däremot som en flodhäst… ger inte de bästa förutsättningar för att träna lydnad eller något annat så tyvärr är det promenader som blir det vi gör om dagarna just nu. Ett och annat bad med Smilla och Täppas också förståss.

Så vad gör jag då? Jooo jag har idag suttit och funderat ut ”lagom” lätta moment/detaljer jag och Studsa kan träna innan valparna föds och sedan när de blivit några veckor gamla och tikarna brukar vilja ha lite egentid igen. Sådana där micro saker man ändå kan göra en hel del med om man bara är målinriktad och vet vad som ska tränas. Vi får ju givetvis se hur Studsa är under valptiden och tiden efter och anpassa oss efter det. Men en plan är ju aldrig fel att ha ;)

Imorgon (lördag) och på söndag ska jag gå på hundkurs utan hund, annorlunda men enormt nyttigt och roligt tror jag. Som åhörare borde man ju lära sig dubbelt så mycket – jag hoppas på det i alla fall!