6 veckorsbebisar

Nu går det undan! Svisch – valparna är 6 veckor och snart dags att flytta. Det har vart en händelserik vecka för de små. I tisdags var Gröns nya matte här och hälsade på, i onsdags var det några här för att kika på tiken och igår/idag har det vart stora badardagen. De var oerhört snälla vid bad och fön, gossarna stod som ljus även vid klippningen – tiken hade betydligt mer åsikter om att man skulle röra sig när det var dags för klipp…

De har dessutom fått prova på att vara ute – en rolig företeelse, det finns ju både vattenpölar och snöhögar att rejsa runt i nu. Får bli korta vändor så de inte blir kalla och därmed sjuka. Det är roligt att släppa ut dem och se hur de reagerar på massa ljud, nya underlag och bara det att vara ute och kunna springa hur man vill. Alla tre har då inga problem med upptäckarlusta – tiken var väl den som smet från mig hela tiden, bort till grannarna och över bergsknallen på egen tass. Grabbarna var mer upptagna med att bita i alla nya material som gräs, löv, vatten i pölform även om de tog sina vändor de också.

Inne är de nu i hela hemmet på gott och ont, det finns mycket mystiska ljud som kan uppstå från andra rum än det man befinner sig i om jag säger så ;)

Se Upp Pang i bygget, "blå"
Se Upp Pang i bygget, ”blå”

 

Tiken
Tiken
Tiken
Tiken
Grön hane
Grön hane
Alla samlade <3
Alla samlade <3
Grön hane
Grön hane
Se Upp Ett herrans liv, 6 veckor "grön"
Se Upp Ett herrans liv, 6 veckor ”grön”
Se Upp Meningen med livet, 6 veckor - tiken
Se Upp Meningen med livet, 6 veckor – tiken
Nu är det vår!
Nu är det vår!