29-30 juni

Den 30 juni är det då äntligen dags för MH för B-kullen, mitt i semestertider blev det tyvärr och det gör att en hel del av er inte kan komma. Tråkigt men så är det i livet, går inte att klona sig hur mycket man än försöker. Jag hoppas att det blir MH på annat håll för de som inte kan komma, men kommer inte att ombesörja att leta efter platser.

Eftersom att ett MH mest är fokus på en hund i taget och vi kommer befinna oss på en plats där det inte är möjligt att låta hundarna umgås och heller inte vi tvåbenta, då det är andra som ska göra MH också. Så hade jag tänkt att vi kunde ha en gemensam träff på lördagseftermiddagen/kvällen för de som vill. Då är givetvis valpar ur både A, B och C-kullen välkomna. En del av er bor ju alldeles för långt bort för att göra sådana här spontana grejer och det ber jag om ursäkt för (ja inte att ni bor så långt bort men att saker planeras lite spontant ibland) men planerar in en kennelaktivitet redan nu för nästa år så hoppas att ni kommer kunna vara med och leka då istället :)

Theo, Uno och Luna är anmälda till MHt – ni kommer få info separat kring tider och så fort jag får det från Västerås BK.

På lördagen den 29 juni ses vi i Bladåker/Knutby, där har vi tillgång till skog och mark för någon aktivitet och jag ser till att vi har möjlighet att grilla. Var och en tar med sig det de vill äta. Ni får hojta till om ni vill komma så jag kan planera lite hur vi ska lägga upp eftermiddagen, jag tänker mig att vi ses vid 15 tiden. Vägbeskrivning och mer detaljer kommer till er som hojtar ;)

P8010405