2+2

Betyder numera slalom i matte och studsas ögon. Vi var upp en sväng på bk för lite agilityträning och även lite lydnad blev det innan sällskap dök upp.

Med lydnaden blev det mest ingångsövningar eftersom att det var andra okända ekipage på planen och Studsa är ju lite ivrig sådär i början… dvs väldigt yvig i sina glädjerus med leksaker ;)

Sedan bidde det då slalom, vi har valt metod och tänker fullfölja den. 2+2 ska härmed drillas i dödagar – nädå det ska väl gå ganska fort med lilla damen. Hon är så het och vill så mycket och vet inte vad ordet trött eller stilla betyder. Stör mer än gärna Six när han ska jobba och matte tycker det är jobbigt och irriterande. Hon är ju snabb som en vessla så jag hinner inte alltid stoppa henne, och Linnéa är ju den roligaste människan på jorden… Måste vara snabbare i reaktionerna helt enkelt. Själva slalomet gick bra, matte behöver släppa vänstersidan och ja det är väl ingen surprise att jag gärna har min hund på vänster sida, lydnadsdrillad som man är.

När vi hade vila roade sig studsa med att ta balanshindrena med Six gosedjur, göra kontaktfälten bra och påkalla uppmärksamhet från mig eller Linnéa… matte behöver träna massor på passivitet. Bakläxa.

De andra vovvarna fick sig en promenad både innan och efter, med lite lydnadsträning för huvudmotion. Nöjda trötta hundar och en trött matte som fortfarande inte är frisk.