Marodörer

Ja ibland känns det just så – att fyra valpar kan låta som en hjord av elefanter är en gåta!

Dagarna är ju inte direkt innehållslösa med detta gäng som sällskap, vi fyller just nu tiden med att upptäcka världen. I fredags kom Doris matte Linda ner för en eftermiddag med pälsvård, valpgos och dorismys förstås. Medan jag klippte en hund till utställningen i Gimo i helgen så var valparna ute och härjade bland nya fötter och byxben. Somnade sen sött på en fäll ute, det är ju helt fantastiskt att vi har 20-25 grader om dagarna! Sedan tog vi bilen till mina föräldrar för att kunna bada och klippa valparna på lite större köksyta (det är så smidigt att kunna göra i diskho), ca 10-15 min i bilen på väg dit, lattja i ny trädgård med massa bakgrundsljud då fredagstrafiken dundrade på utanför tomten och sen torteras med lite pälsvård ;) Nejdå de var förvånansvärt duktiga – var egentligen bara Skruven som hade åsikter.

När alla var badade så fick de följa med linda till pizzerian med bilen för att sen åka hem igen där de vilade en stund innan de hade sista kvällsrycket och dog för natten. Igår vaknade vi tidigt då linda skulle iväg på klippkurs, valparna och jag tog en tur ute i blöta gräset och sen vart det återigen en tur till mina föräldrar då jag skulle pyssla med lite annat hemma hos dem. Ny del av tomten och sen vila innan vi for omvägen runt ica på vägen hem, och skogen på vägen hem. Nöjda bebisar sov sen länge och väl och kvällen pysslade vi mest som vanligt mellan vila, utevistelse och röj inne.

Idag har vi haft besök av en av tikarnas blivande matte o husse och en uppfödarkollega. Roligt med nya människor att terrorisera ;)

Det är en fröjd att se hur de växer varje dag och tänk snart är de flyttfärdiga, snyft.

biffen65v

dsc_0066

dsc_0056

dsc_0052

dsc_0050

dsc_0016