Händelserika dagar

Wrooooom sa det så var ytterligare en helg försvunnen. Chilli och Sydney hann bli stora och fluffiga för att sen skita ner sig igen ;)

Det har vart roligt att ha kvar dem lite längre. Både fröken och herrn har visat vilka härliga individer de är – framåt, glada och alldeles tokiga, precis som valpar ska vara :D

Chilli är en ”bärare” ut i klospetsarna, precis som sin pappa, glad och förtjust i allt och ska gärna klättra upp i knät med fynd hon gör. Men man ska inte luras av hennes söta uppsyn, det finns en fröken med humör där under luggen – hon har inga problem att själv tassa iväg ute för att upptäcka världen och kan ljudligt protestera om hon tycker att hon blir orättvist behandlad. Duktig på att gå och lägga sig och sover som en stock när hon väl sover.

Sydney är ett sådant lyckopiller, vill gärna vara där man själv är och är så mån om att synas, pussas och bitas ;) Nyfiken på det mesta och behöver inte lång tid för att våga sig fram och undersöka saker. Går gärna in i sitt ”bo” med grejer och för att sova, och slappar gärna på egen hand även fast han gärna kommer upp i knät han också. Ett riktigt litet matvrak som med all säkerhet kommer att svälja ett och annat olämpligt ;)

DSC_0167Rj
Chilli
DSC_0108B
Sydney
DSC_0349R
Chilli på jobbet
DSC_0186
Chilli och Sydney upptäcker mina föräldrars matkällare
DSC_0196R
Chilli i full fart
DSC_0261B
Sydney och Chilli 11,5 veckor
DSC_0249R
Se Upp Där älvorna dansar ”Chilli”
DSC_0962Rosa
Chilli
DSC_0006
Sydney
DSC_0237Sidney
Se Upp Dansa efter min pipa ”Sydney”
DSC_0993Rosa
Kotte är gott
DSC_0026Ba
Syskonkärlek ;)

Önskar alla flyttade bebisar ur D-kullen ett stort lycka till i era nya hem! Ett sådant härligt gäng har det vart att ha, fina exteriört och helt underbart framåt mentalt. Tror mycket på dessa små liv i framtiden!